The Definitive Guide to بیماری زونا خطرناک
The Definitive Guide to بیماری زونا خطرناک
Blog Article
در ادامه این مطلب از دپارتمان سلامت روان مجله سلامت دکتر بهشتیان با این اختلال بیشتر آشنا خواهید شد.
علائم زونا میتوانند بر روی صورت و چشمها، دهان و گوشها نیز ظاهر شوند. این ویروس همچنین میتواند برخی از اندامهای داخلی را تحت تاثیر قرار دهد.
افراد مبتلا به این اختلال به ندرت خودشان به دنبال درمان هستند. معمولاً اعضای خانواده، همکاران یا کارفرمایان، آنها را برای درمان به مراکز سلامت روان ارجاع می دهند.
احتمال اینکه افراد مبتلا به این اختلال زودتر از افراد بدون اختلال شخصیت دست از کار بکشند، بیشتر است.
۱۲:۰۰ ۱۲ توصیهی کاربردی برای جلوگیری از یبوست در سفر ۱۵ اسفند
۱۴:۰۰ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه
تریتا اولین پزشک و جراح ایرانی و یکی از نوابغ علم پزشکی جهان است.
چنین توهماتی به عنوان جنون جنسی نیز شناخته میشوند. توهمات معمول پارانویید شامل این باور است که شخص خود را مبتلا به بیماریی تخیلی یا آلودگی انگلی میداند، یا اینکه باور دارد مأموریتی ویژه داشته یا اینکه برگزیده خداوند است، یا اینکه اعمال وی توسط نیرویی خارجی کنترل میشود.
این ناراحتی به طور معمول چند روز قبل از ایجاد جوشهای مرئی ایجاد میشود و در موارد نادر، این جوشهای مرئی در بیماری زونا ظاهر نمیشوند (وضعیتی به نام تبخال زوستر سینوس).
برای مثال کسی که دچار این توهم شدهاست که یک شخصیت مهم سیاسی یا ادبی است، میتواند در دسته مبتلایان به پارانویای مطلق بگنجد.
آیا صرف داشتن دشمنان زیاد، برای ابتلا به پارانویا کفایت کند؟ این مبحث، موجب بروز مباحث فلسفی فراوانی گشته که به این لطیفه بیماری زونا تا چه مدت واگیر دارد نیز منجر شدهاست: «اینکه تو پارانویا داری دلیل نمیشود که کسی آن بیرون نخواهد تو را بکشد.»
بیماری پروانهای چیست؟
بیماری زونا معمولا یک طرف بدن (غالبا کمر، قفسهی سینه، شکم یا پشت) را درگیر میکند.
تشخیص این اختلال، میتواند دشوار باشد، زیرا اکثر افراد مبتلا به اختلال شخصیت فکر نمیکنند مشکلی در رفتار یا طرز تفکرشان وجود داشته باشد.